Λήψεις με Drone


Εικονολήψεις
με χρήση DroneΈχουμε μεγάλη εμπειρία στην λήψη video και φωτογραφίας με χρήση drone!


Σε ένα κόσμο που αναπτύσσεται με αλματώδης ρυθμούς η σύγχρονη εταιρική παρουσίαση αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της εμπορικής και ανταγωνιστικής εικόνας της επιχείρησης. Η εναέρια περιήγηση με Drone τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεων σας, είναι αποδεδειγμένα ο εντυπωσιακότερος τρόπος να αναδείξετε την εταιρική σας ταυτότητα προσδίδοντας κύρος και δημιουργώντας πόλο έλξης για νέους πελάτες.


Υψηλής ποιότητας αεροφωτογραφίες με drone. Πανοραμικές λήψεις από τον αέρα με τέλεια σταθερότητα, ευρυγώνιο επαγγελματικό φακό ενσωματωμένο σε ελικόπτερο drone.


Αερο-βιντεοσκόπηση και εναέριες λήψεις video από drone με κάμερα υπερυψηλής ανάλυσης 4K. Επαγγελματική βιντεοσκόπηση του χώρου ή της εκδήλωσης σας από τον αέρα!

Στην Infinity Web σκοπός μας η δημιουργία βίντεο και η διάθεση φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας σας, καθώς και για όλες τις διαφημιστικές ανάγκες της επιχείρησης ή του ξενοδοχείου σας, είτε για ηλεκτρονική ή για έντυπη μορφή προώθησης.

Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική εναέρια φωτογράφιση με Drone για οποιαδήποτε χρήση επιθυμείτε..

Είτε η ανάγκη σας είναι η φωτογράφιση ενός κτηρίου για Airbnb, ξενοδοχείο, επαγγελματική στέγη είτε την εναέρια φωτογράφιση μίας εκδήλωσης που θέλετε να αποθανατίσετε απλά ζητήστε το μας, είτε ακόμα και για real estate.

Εάν πάλι η ανάγκες σας είναι για να προωθήσετε τις φωτογραφίες από την φωτογράφιση με το drone στο internet, παραλαμβάνετε τις φωτογραφίες έτοιμες προς χρήση για internet (έπειτα από επεξεργασία).


Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνουμε λήψεις από ψηλά!