Διαφήμιση Google Ads


Δημιουργία
διαφήμισης Google AdsΔημιουργούμε καμπάνιες υψηλής απόδοσης με μεγάλο Περιθώριο Κέρδους!


Το Google Adwords είναι η υπηρεσία της Google, που μας επιτρέπει να ενεργοποιήσουμε μια διαφημιστική καμπάνια μέσω του δικτύου της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης.


Πρόκειται για μια απολύτως στοχευμένη διαφήμιση που απευθύνεται αποκλειστικά σε ένα κοινό που αναζητεί τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Όσον αφορά την προβολή των διαφημίσεων κειμένου, εμφανίζονται μόνο σε όσους έχουν κάνει τις σχετικές αναζητήσεις, απομονώνοντας επισκέπτες που δεν ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες μας.

Στην Infinity Web αναλαμβάνουμε τη διαφήμιση Adwords θέτοντας ως στόχο τις πωλήσεις και το υψηλό Return on Investment (ROI). Προσφέρουμε εγγυημένα αποτελέσματα στο μικρότερο δυνατό κόστος. Η δουλειά μας στο Adwords μιλάει με νούμερα πραγματική ανάπτυξης.

Δουλεύουμε μεθοδικά με στόχο να φέρουμε κέρδη στην επιχείρησή σας. Στοχεύουμε τα υψηλά περιθώρια κέρδους και λειτουργούμε επιθετικά για να αυξήσουμε τα μερίδιά σας στην αγορά.

Δουλεύουμε ανοιχτά και σας δίνουμε πρόσβαση στο λογαριασμό ώστε να γνωρίζετε πού ξοδεύεται το κάθε σας ευρώ. Αυτό μας βοηθάει να σχεδιάζουμε μαζί τα επόμενα βήματα.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της διαφήμισης Google Adwords είναι ότι πληρώνετε μόνο όταν κάποιος υποψήφιος πελάτης επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας, κάνοντας κλικ πάνω στη διαφήμισή σας, διαφορετικά δεν υπάρχει καμία χρέωση. Το είδος αυτό διαφήμισης σας επιτρέπει να προσεγγίσετε τα σωστά άτομα την κατάλληλη στιγμή. Όταν ο υποψήφιος πελάτης αναζητήσει τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρετε τότε εσείς θα είστε εκεί ώστε να τον μετατρέψετε από επισκέπτη σε πελάτη ικανό να αφήσει κέρδος στην επιχείρησή σας. Οι επισκέπτες που προέρχονται από το δίκτυο αναζήτησης του Google Adwords είναι ποιοτικότεροι από τους επισκέπτες που προέρχονται από οποιοδήποτε άλλο μέσο διαφήμισης!

Το κόστος εξαρτάται από τον ανταγωνισμό αλλά και το δείκτη ποιότητας της διαφήμισης (συνάφεια, σχετικότητα διαφήμισης-ιστοσελίδας). Η χρέωση από την υπηρεσία γίνεται με το λεγόμενο CPC (cost per click ή κόστος ανά κλικ). Μια αρχική έρευνα για το CPC μπορεί να γίνει από το εργαλείο keyword tool. Όσον αφορά τον γενικό προϋπολογισμό και το διάστημα προβολής της διαφήμισης, δεν υπάρχει περιορισμός.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσουμε μαζί την διαφήμιση σας στην Google!