Φιλοξενία ιστοσελίδων


Φιλοξενία
ΙστοσελίδαςΣήμερα η υψηλής ποιότητας φιλοξενία ιστοσελίδας μπορεί να είναι οικονομική & μπορούμε να σας την παρέχουμε.


Η φιλοξενία Ιστοσελίδων ή αλλιώς Web Hosting είναι οι υπηρεσίες εκείνες που προσφέρει μια εταιρεία-πάροχος, ώστε να έχει την ιστοσελίδα σας online 24/7/365 . Οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων συνδυάζονται με εξτρά παροχές όπως πρόσβαση σε γραφικό πίνακα ελέγχου, υπηρεσίες emails,κ.ο.κ.


Με αξιόπιστους servers διασφαλίζουμε τα δεδομένα σας και σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών και προτάσεων, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, με στόχο την μεγαλύτερη προσέλκυση και επισκεψιμότητα υποψήφιων πελατών.

Η Infinity Web προσφέρει διάφορα πακέτα φιλοξενίας ανάλογα με τις απαιτήσεις του ιστοχώρου σας και την επισκεψιμότητά του. Η ιστοσελίδα σας, μπορεί να φιλοξενηθεί στους server της εταιρείας μας, ασφαλισμένη από κακόβουλες επιθέσεις (hackers) και ιούς. Επιπλέον, σας εγγυόμαστε πλήρη και διαρκή διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο, ώστε να είναι προσβάσιμη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο.

Στόχος μας είναι να μην σπαταλάτε άσκοπα τα χρήματά σας!

Παρέχουμε πακέτα φιλοξενίας σε VestaCP, το κορυφαίο σύστημα διαχείρισης online χώρου και υπηρεσιών λογαριασμών φιλοξενίας, με διαχείριση από σας ή από μας, αναλόγως τι σας εξυπηρετεί.

Συστήματα Monitor και Alerting για να υπάρχει πλήρης έλεγχος της Ιστοσελίδας σας


Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη λύση για την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας!