Διαφήμιση στο facebook και Instagram


Δημιουργία
Ανάπτυξη διαφημίσεων στο Facebook και στο InstagramΔιαφημίστε την επιχείρηση σας στο Facebook και στο Instagram. Εκμεταλλευτείτε τις απεριόριστες δυνατότητες του πιο δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου και προωθήστε την επιχείρηση σας μέσω των Facebook και Instagram διαφημίσεων.


To Facebook και το Instagram έχει σχεδόν 4 εκατομμύρια Έλληνες χρήστες! Αν συνυπολογίσουμε και τις ξένες χώρες, οι δυνατότητές είναι απεριόριστες! Η επισκεψιμότητα του είναι υψηλότερη από το Google και οι μελέτες δείχνουν πως η καταναλωτική συμπεριφορά των χρηστών επηρεάζεται από τα Social Media.


Οι διαφημίσεις στο Facebook και στο Instagram κοστίζουν λιγότερο από ότι οι διαφημίσεις στο Google και μπορείτε πιο εύκολα να ορίσετε δημογραφικά και όχι μόνο στοιχεία των χρηστών που θα τις δούνε ώστε να αποφύγετε ανεπιθύμητα clicks.

Στην Infinity Web αναλαμβάνουμε το επαγγελματικό στήσιμο και τη συνεχή διαχείριση της διαφημιστικής σας καμπάνιας στο Facebook και στο Instagram, με σκοπό την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της επιχείρησής σας.

Εκτός από την αρχική δημιουργία της διαφημιστικής καμπάνιας αναλαμβάνουμε τη συνεχή βελτιστοποίηση, με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης. Παράλληλα με τη διαφημιστική εκστρατεία Facebook και Instagram μπορούμε να σας υποστηρίξουμε στη συνεχή ενημέρωση της εταιρικής σας σελίδας, με σύγχρονης αισθητικής posts και stories.

Δημιουργούμε καμπάνιες υψηλής Αλληλεπίδρασης με μεγάλο Περιθώριο Κέρδους με στόχο τις Πωλήσεις και τη Δημιουργία Ισχυρών Δεσμών με τους Καταναλωτές.

Αναλαμβάνουμε τη διαφήμιση στο Facebook και του Instagram και τα άλλα κοινωνικά δίκτυα (YouTube, LinkedIn) θέτοντας ως στόχο τις πωλήσεις ή το engagement και το υψηλό Return on Investment (ROI). Στόχος μας υψηλές αποδόσεις στο μικρότερο δυνατό κόστος.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα χαμηλό budget και στη συνέχεια αφού δείτε βελτίωση στις επισκέψεις σας να αυξήσετε το ποσό. Επίσης θα δούμε μαζί διάφορα δημογραφικά στοιχεία και δε θα τρέχει μια διαφήμιση μόνο, αλλά πολλές και διαφορετικές ανάλογα το target group που επιλέγουμε κάθε φορά.Το κόστος θα είναι σίγουρα μικρό και μπορείτε να το δείτε σαν μία μικρή επένδυση που θα κάνει την επιχείρηση σας γνωστή στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσουμε μαζί την προώθησή σας στα Social Media!